Aparat cu aductiune de aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant autonom, cu aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant, cu aductiune de aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant autonom pentru evacuare tip BIOCELL aparat de protectie respiratorie izolant autonom pentru evacuare model EVAK Costum-combinezon-de-protectie-antichimic 1a si 1b masca panoramica semimasca unica folosinta aparat cu ventilatie asistata Obturatoare pneumatice gonflabile etansare si verificare conducte canalizare detectoare portabile gaze toxice compresor aer respirabil verificaea aparatelor de respiratie

DETECTOARE PORTABILE DE
CO2 DIOXID DE CARBON


Detector portabil de CO2 - dioxid de carbon, model SenseAir CO2 Alarme

 

In acest moment produsul nu mai face parte din oferta noastra. Va rugam reveniti.

 

Detectorul de CO2 model SenseAir Alarme este un detector uşor, cu un ecran special conceput pentru a indica atât concentraţia de dioxid de carbon în mediul ambiant cât şi expunerea medie ponderată pentru opt ore (TWA).

detector de CO2 portabil Pe ecran este afişată concentraţia curentă de CO2 şi TWA Pentru situaţiile de investigaţii, este implementat registrul de înregistrare de date.

Tehnologia aleasă pentru senzorul de CO2 (dioxid de carbon) îi asigură acestuia o bună fiabilitate, acurateţe şi stabilitate în timp. Detectorul măsoară concentraţia de CO2 în procente de volum. Capacitatea bateriei este de minim 12 ore iar încărcarea de circa 4-5 ore.

Concentraţia de dioxid de carbon în mediul ambiant este indicată pe ecranul digital, în partea superioară a acestuia. Pentru uşurinţa observării, pe partea frontală a detectorului de CO2 sunt dispuse cinci led-uri care uşurează foarte mult orientarea asupra stării de fapt a detectorului.

Primul led (verde) indică o concentraţie de dioxid de carbon sub 0,1%.

Alarma de avertizare se declanşează la 3% vol. CO2, iar cea de pericol la 3%vol. CO2, când se aprinde şi led-ul roşu.

În partea inferioară a ecranului este indicată TWA - Time Weighted Average (valoarea medie ponderată a expunerii calculată la 8 ore.

5

 

 

Date tehnice

 

principiul de funcţionare

mod de prelevare

timp de răspuns

domeniul de măsurare

domeniul extins

interfaţă cu pc

gabarit

timp pornire

Durată viaţă senzor

Durată viaţă baterie

Non-dispersive infrared NDIR

difuzie

2 min în mod difuzie şi 15 sec. la 0,2 l/min

0-6000 ppm

6000-10.000 ppm

USB

125 x 52 x 32 mm

max 30 sec.

15 ani

3 ani

 


Google