Aparat cu aductiune de aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant autonom, cu aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant, cu aductiune de aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant autonom pentru evacuare tip BIOCELL aparat de protectie respiratorie izolant autonom pentru evacuare model EVAK Costum-combinezon-de-protectie-antichimic 1a si 1b masca panoramica semimasca unica folosinta aparat cu ventilatie asistata Obturatoare pneumatice gonflabile etansare si verificare conducte canalizare detectoare portabile gaze toxice compresor aer respirabil verificaea aparatelor de respiratie

DETECTOARE PORTABILE DE GAZE TOXICE


 

GasAlert Quattro (H2S, CO, O2, LEL)

In acest moment produsul nu mai face parte din oferta noastra. Va rugam reveniti.

Detectorul Gas Alert Quattro se evidentiaza prin posibilitatea alimentarii atat cu un acumulator compact cat si cu trei baterii AA alcaline. Data logging si event logging de capacitate marita precum si semnalul IntelliFlash asigura o siguranta sporita in exploatare. Astfel, semnalul IntelliFlash permite atat utilizatorului cat si supraveghetorului sa observe corecta functionare a instrumentului.

 

Detector multigaz

Robust şi fiabil, detectorul GasAlertQuattro pentru patru gaze combină o gamă completă de caracteristici cu simpla operare a uni singur buton. Cu posibilităţi multiple de alimentare GasAlertQuattro este întotdeauna gata de intervenţie. Ecranul LCD afişează pictograme care indică informaţii operaţionale ca bump test şi starea calibrării, informaţii care simplifică procesul de control al detectorului. IntelliFlash oferă continuu confirmarea vizuală despre starea de funcţionare a detectorului. Potrivit pentru o gamă largă de aplicaţii industriale, inclusiv spaţii înguste, GasAlertQuattro este complet compatibil cu sistemul de calibrare şi testare automată BW MicroDock II.

Caracteristici tehnice:

  • afişare continuă şi în timp real a concentraţiilor de gaze;
  • autotest complet la pornire pentru starea bateriei, a senzorilor, integritatea circuitelor şi funcţionarea alarmelor;
  • unghi larg de observare a alarmei vizuale;
  • alarme: vibrare, sonora (95 dB) si vizuala;
  • constructie robusta si placuta;
  • alimentat de un acumulator compact sau un set de baterii AA alcaline;
  • posibilitatea setarii STEL si TWA;
  • domeniul de temperatura  -40 ÷ +60 grd. C;
  • autonomie cu acumulatorul cu Litiu: 20 ore (20 grd.C) respectiv 18 ore (-20 grd.C);
  • autonomie cu baterii alcaline: 14 ore (20 grd.C)

Pentru alte detalii consultati:

 

 

Prospect GasAlert Quattro

Manual utilizare GasAlert Quattro

Ghid tehnic GasAlert Quattro

   
 

 

   

 

Folosirea staţiei de calibrare MicroDock II împreună cu soft-ul FlatManager II are următorele avantaje: