Aparat cu aductiune de aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant autonom, cu aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant, cu aductiune de aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant autonom pentru evacuare tip BIOCELL aparat de protectie respiratorie izolant autonom pentru evacuare model EVAK Costum-combinezon-de-protectie-antichimic 1a si 1b masca panoramica semimasca unica folosinta aparat cu ventilatie asistata Obturatoare pneumatice gonflabile etansare si verificare conducte canalizare detectoare portabile gaze toxice compresor aer respirabil verificaea aparatelor de respiratie

DETECTOARE PORTABILE DE GAZE TOXICE
Detector portabil multigaz cu patru senzori


GasAlert MicroClip XT - Senzori O2, CO, H2S, LEL

 

In acest moment produsul nu mai face parte din oferta noastra. Va rugam reveniti.

 

   
Detector multigaz

Mic şi uşor, GasAlert MicroClip XT ofera, la prețuri accesibile, protectie fata de o atmosfera periculoasa, toxica sau cu deficit de oxigen. Designul său subțire și compact îl face ușor de purtat si permite lucrătorilor să se concentreze asupra acivtatii fara a se simti jenaţi de greutatea acestuia.

Prin operarea cu un singur buton, posibilitatea de eroare este mai mica iar timpul de instruire al operatorului mai scurt. GasAlert MicroClip XT utilizeza un meniu si interfata simple, usor de utilizat. Acest monitor multigaz furnizează informatia vizuală in mod continuu şi împreună cu funcția IntelliFlash ™ asigură o siguranţă sporită în exploatare.

GasAlertMicroClip XT este pe deplin compatibil cu sistemul automat de testare, calibrare şi management al parcului de detectoare de la BW Technologies, respectiv sistemul MicroDock II.

Caracteristici:

  • afişare continuă şi in timp real a concentratiei de gaze
  • compact si usor;
  • rezistent la praf şi apa (IP66/67);
  • procedura de calibrare automata, prin statia MicroDock II;
  • autotest si autocalibrare la pornire;
  • alarme vizuale, vibratie si sonore pentru doua niveluri diferite;
  • o serie de opţiuni la dispoziţia utilizatorului (mesaj pornire, calibrare "la zero" în secvenţa de pornire, niveluri de alarmare, dezactivare senzori, beep de siguranţă, InteliFlash, mod stealth şi altele

Gaze detectate: H2S, CO, O2 şi LEL

   
 

Prospect GasAlert MicroClip XT

 

 

 

   

Folosirea staţiei de calibrare MicroDock II împreună cu soft-ul FlatManager II are următorele avantaje: