Aparat cu aductiune de aer comprimat ariac ariac biocel aparat evacuare escape masca panoramica semimasca unica folosinta aparat cu ventilatie asistata Obturatoare pneumatice conducte ariac ariac

SEMIMASTI DE UNICA FOLOSINTA
IMPOTRIVA PRAFULUI SI AEROSOLILOR

Acest tip de masca NU se mai comercializeaza


NOTA: Acest tip de masca NU se utilizeaza:

-concentratia de oxigen este sub 17% (se vor folosi APR izolante) -in prezenta contaminantilor radioactivi -in prezenta gazelor si/sau vaporilor toxici (se vor folosi cartuse filtrante sau APR izolante)

NOTA: FNP-Factorul nominal de protectie = CME-Concentraţia medie de expunere/LEP-Limita de expunere profesională

FFP1 sunt semimasti la care FNP<4 (pentru protejarea contra particulelor grosiere sau cu toxicitate nespecificata) FFP2 sunt semimasti la care FNP<12 (pentru protejarea contra aerosolilor solizi sau lichizi specificati ca iritanti sau periculosi) FFP3 sunt semimasti la care FNP<50 (pentru protejarea contra aerosolilor solizi sau lichizi cu toxicitate ridicata)

Pentru FNP>50 se vor folosi numai masti complete.


Premium - Semimasca unica folosinta impotriva prafului si aerosolilor

FFP Premium  Proiectata pentru a oferi comfort si ergonomicitate sporite, seria Premium de semimasti de protectie impotriva prafului, pulberilor, aerosolilor lichizi sau solizi este disponibila in clasele de protectie FFP1, FFP2 si FFP3. Acest model este testat la dolomita. 

Comfort  - Semimasca unica folosinta impotriva prafului si aerosolilor

FFP Confort Cea mai buna combinatie intre performanta si purtare indelungata, semimasca Comfort de protectie impotriva prafului, pulberilor, aerosolilor lichizi sau solizi este realizata in clasele de protectie FFP1, FFP2 si FFP3.

Economy - Semimasca unica folosinta impotriva prafului si aerosolilor

FFP Economy Conceputa special intr-o singura marime cu o ergonomicitate deosebita fara compromis la comfort si protectie impotriva prafului, pulberilor, aerosolilor lichizi sau solizi. Disponibila in clasele de protectie FFP1, FFP2 si FFP3.

Speciality - Semimasca unica folosinta impotriva prafului si aerosolilor

FFP Speciality Gama de semimasti Speciality se utilizeaza impotriva mirosurilor neplacute de origine organica sau date de vaporii acizi. Testata la dolomita, este realizata in clasele de protectie FFP1 si FFP2

High Visibility - Semimasca unica folosinta impotriva prafului si aerosolilor

A fi vazut ... a fi sigur cu masca High Visibility. Pe langa protectia oferita de tipul specific de masca, culoarea galben-fuorescent creste posibilitatea purtatorului de a fi vazut si implicit securitatea acestuia. Disponibila in versiunile premium, comfort si economy in clasele de protectie FFP1, FFP2 and FFP3. Doar modelele Premium sunt testate la dolomita.

Pandemic

Solutia ideala de prevenire a raspandirii pandemiilor. Model ergonomic, conceput in clasa FFP1 sau FFP2 de protectie impotriva aerosolilor solizi sau lichizi, cu exelente performante de filtrare.